geen gerelateerde objecten/artikelen gevonden.

Bezoekers museummolen 2018

From VerhalenWiki

Jump to: navigation, search

Wikischiedam.jpg


Jenevermuseum trekt veel publiek naar nieuwe locatie
Het Jenevermuseum Schiedam kijkt terug op een succesvol eerste kwartaal. Museummolen De Walvisch trok sinds de opening eind februari in totaal bijna 1.300 mensen. Een stijging van 126 procent ten opzichte van vorig jaar, toen nog gevestigd in De Nieuwe Palmboom.

Het Jenevermuseum zelf, gevestigd aan de Lange Haven, ontving in januari (ruim 800) en maart (ruim 1.700) bezoekers. Dat is vergelijkbaar met het eerste kwartaal van 2017. In februari was het bezoekersaantal 30 procent hoger dan vorig jaar: 1.290 ten opzichte van 985 belangstellenden. Wellicht dat de nieuwe ingang aan de Hoogstraat daar een bijdrage aan heeft geleverd.

Jenever Escaperoom De Albatros (op de voormalige graanzolder van het Jenevermuseum) is sinds 27 maart open voor bezoekers. De reserveringen stromen inmiddels binnen. De escaperoom gaat over een familie van jeneverstokers. Als bezoeker help je het museum bij een onderzoek naar een geheim jeneverrecept. En naar de geschiedenis van de familie die dat recept ontwikkelde. Binnen een uur moeten deelnemers met de felbegeerde bereidingswijze buiten staan, anders is de missie niet volbracht.

Bronvermelding

Auteur: Sandra Don. Algemeen Dagblad, Regio Rotterdam, 11-05-18, 16:19. open artikel.


Wiki

Wikischiedam.jpg
WikiSchiedam

Recherche avancée   
Critère 1      --
                        et   ou   sauf
Critère 2      --
                        et   ou   sauf
Critère 3      --
                        et   ou   sauf
Critère 4      --
                        et   ou   sauf
> Classer les r�sultats par  
lancer
Deze website maakt gebruik van cookies. Informatie over cookies