geen gerelateerde objecten/artikelen gevonden.

Nolet Distillery is Koninklijk sinds 2016

From VerhalenWiki

Jump to: navigation, search

Wikischiedam.jpg


Schiedamse distilleerder voortaan koninklijk
Nolet Distillery mag zich voortaan 'koninklijk' noemen. De Schiedamse distilleerder, de trots van de jeneverstad, viert dit jaar het 325-jarig jubileum.

Burgemeester Cor Lamers verraste de familie - Carel Nolet senior en zijn zoons Carel junior en Bob - dinsdagavond tijdens een besloten feest met een vooraankondiging van het predicaat koninklijk. Later dit jaar zal Jaap Smit, commissaris van de Koning, naar Schiedam afreizen om het certificaat te overhandigen.

Nolet senior zei diep onder de indruk te zijn omdat de familie al jarenlang koningsgezind is. Ook werd de familie verrast door een grote bronzen herinneringsplaquette op een voetstuk, een geschenk van het personeel dat gisteren overigens als bedankje een dagje vrijaf kreeg.

Ketel 1 jenever Het Schiedamse familiebedrijf is bekend van Ketel 1 jenever, Ketel One vodka en Nolet's dry gin die wereldwijd worden geschonken, maar denkt er niet over de roots te verlaten. De komende tijd probeert de onderneming de Japanse markt te veroveren. De producten van Nolet worden al in negentig landen geschonken, Japan is de laatste grote markt die aan het rijtje toegevoegd moet worden.

Ook De Kuyper en Dirkzwager, twee andere Schiedamse distilleerders, zijn koninklijk. Zij ontvingen dit predicaat in respectievelijk 1995 en 2005.

Bronvermelding

Auteur: Sandra Don. Algemeen Dagblad, Regio Rotterdam, 19-05-16, 20:11 Laatste update: 20:13. open artikel.

Wiki

Wikischiedam.jpg
WikiSchiedam

Recherche avancée   
Critère 1      --
                        et   ou   sauf
Critère 2      --
                        et   ou   sauf
Critère 3      --
                        et   ou   sauf
Critère 4      --
                        et   ou   sauf
> Classer les r�sultats par  
lancer
Deze website maakt gebruik van cookies. Informatie over cookies