geen gerelateerde objecten/artikelen gevonden.

Paulusulo/mulo/mavo Raam 20

From VerhalenWiki

Jump to: navigation, search

Wie heeft er verhalen over Paulusulo/mulo/mavo die aan de Raam 20 zat? Het gebouw, maar ook de school zelf. Of over de voorloper van de school op de Koornmarkt 48 of de Oranje Plantage 1 in Delft. Voor iedereen die op de Paulusulo/mulo/mavo in Delft les heeft gekregen en/of heeft gegeven. En ook voor wie zijn ouders en/of andere familieleden of bekenden hier op school heeft gezeten, want wie weet kom je nog leuke foto's of anekdote's van ze tegen.

Wil je weer herinneringen ophalen aan de goede oude tijd van de Paulus-ulo/mulo/mavo dan is dit de plek. Door oude foto's / filmpjes / documenten van de Paulus-ulo/mulo/mavo Delft te delen kun je je weer even terug in de tijd wanen. Bijvoorbeeld: Klassenfoto's, filmpjes en foto's van in en om de school, schoolreisjes, werkweek etc. etc. Graag met alle namen van de personen die erop staan erbij vermeld. Maak ook foto's van dingen die je nog van school hebt zoals agenda's, proefwerken, werkstukken etc. etc. Als je die foto's hebt gemaakt, zet ze dan op de FB-pagina of stuur ze in een persoonlijk berichtje op en dan wordt het op de juiste plaats neergezet. En natuurlijk niet te vergeten leuke verhalen over docenten/school zijn ook altijd welkom.

En voor oud-docenten geldt hetzelfde heb je nog leuk materiaal/verhalen deel het op deze pagina. Ook familieleden/bekenden van oud-leerlingen of oud-docenten zijn van harte welkom om hier divers materiaal/verhalen te delen.Voor iedereen die op de Paulus-ulo/mulo/mavo in Delft les heeft gekregen en/of heeft gegeven. En ook voor wie zijn ouders en/of andere familieleden of bekenden hier op school heeft gezeten, want wie weet kom je nog leuke foto's van ze tegen.

https://www.facebook.com/Paulusmavo.Delft/notes

https://www.instagram.com/paulusmavo.delft/

https://twitter.com/PaulusmavoDelft


Info: https://www.facebook.com/Paulusmavo.Delft

Recherche avancée   
Critère 1      --
                        et   ou   sauf
Critère 2      --
                        et   ou   sauf
Critère 3      --
                        et   ou   sauf
Critère 4      --
                        et   ou   sauf
> Classer les r�sultats par  
lancer
Deze website maakt gebruik van cookies. Informatie over cookies